OFFI bejárat

Az Ön és munkatársaink egészségének védelme érdekében az Országos Tisztifőorvos ajánlása szerint továbbra is kérjük, ha betegség tüneteit észleli magán, ne menjen közösségbe. Amennyiben Ön tünetmentesen látogat el az OFFI ügyfélszolgálatára, úgy kérjük, továbbra is tartsa be az egészségmegtartó előírásokat.

Tájékoztatjuk, hogy ügyfélszolgálati irodáinkban legfeljebb az ügyintézők számával azonos számú ügyfél tartózkodhat. Kérjük, hogy az ügyintézéshez kísérő nélkül érkezzen. Budapesti irodánkban hőkamerás prevencióval is találkozhat, mindezekről a belépés előtt tájékoztatjuk Önt.

Mindannyiunk egészségének megóvása érdekében kérjük, hogy irodáinkban arcát kendővel, sállal, vagy maszkkal eltakarva intézze fordítási megrendelését.

Az OFFI 5/2020., 6/2020.,9/2020. és 11/2020. számú – az egészségmegőrzést és a biztonságos fordítóirodai működés alapvető feltételeit támogató – vezérigazgatói utasításai alapján irodáink munkanapokon NYITVA vannak, de azok nyitvatartása változhat. Az OFFI regionális (Szeged, Győr, Miskolc) ügyfélszolgálati vezetői jogosultak a nyitvatartási időt saját hatáskörben módosítani a folyamatos közfeladatellátás biztosítása érdekében.

Kérjük, rendszeresen tájékozódjon honlapunkon a nyitvatartásról.

Ügyfélszolgálati helyiségeinket az Országos Tisztifőorvos ajánlásait betartva a szokásos higiéniai előírásokon felül a nap folyamán többször fertőtlenítjük, maszkot, akár kesztyűt használva, átlátszó plexi felületek mögül dolgozunk. A személyes ügyintézésen kívül az alábbi módon is felveheti velünk a kapcsolatot:

  • e-mailen;
  • honlapunkon keresztül;
  • telefonon.

Előfordulhat, hogy munkatársaink vagy együttműködő partnereink nem várt betegsége és a bevezetett új ügyintézési rend miatt az ügyintézési vagy teljesítési határidő az előre nem látható kapacitáscsökkenés következtében átmenetileg meghosszabbodik. Mindent megteszünk Ügyfeleink üzleti kockázatainak csökkentése érdekében, amelyhez az Ön együttműködését is köszönjük. Mindazon megrendelőink esetében, akikkel eddig is online tartottuk a kapcsolatot és online teljesítettük a megrendeléseiket, az ügymenetben lényeges változás nem várható. Kérjük, folyamatosan kövessék weblapunkat és híreinket!

Türelmüket és együttműködésüket köszönjük.

2020. május 29.

Friss hírek

naprakész információk az OFFI-ról

Vida Tamás elment…

20201117_00
Egykori kollégánkra, mentorunkra emlékezünk. Dr. Vida Tamás (1924) fordító, tolmács, az OFFI egykori igazgató-helyettese egy „csodaember”. Budapesten, 1924. április 14-én született.  1949-ben latin-francia szakos tanári oklevelet és doktori oklevelet szerzett...