OFFI bejárat

Az Ön és munkatársaink egészségének védelme érdekében az Országos Tisztifőorvos ajánlása szerint továbbra is kérjük, ha betegség tüneteit észleli magán, ne menjen közösségbe. Amennyiben Ön tünetmentesen látogat el az OFFI ügyfélszolgálatára, úgy kérjük, továbbra is tartsa be az egészségmegtartó előírásokat.

Tájékoztatjuk, hogy ügyfélszolgálati irodáinkban legfeljebb az ügyintézők számával azonos számú ügyfél tartózkodhat. Kérjük, hogy az ügyintézéshez kísérő nélkül érkezzen. Budapesti irodánkban hőkamerás prevencióval is találkozhat, mindezekről a belépés előtt tájékoztatjuk Önt.

Mindannyiunk egészségének megóvása érdekében kérjük, hogy irodáinkban arcát kendővel, sállal, vagy maszkkal eltakarva intézze fordítási megrendelését.

Az OFFI 5/2020., 6/2020.,9/2020. és 11/2020. számú – az egészségmegőrzést és a biztonságos fordítóirodai működés alapvető feltételeit támogató – vezérigazgatói utasításai alapján irodáink munkanapokon NYITVA vannak, de azok nyitvatartása változhat. Az OFFI regionális (Szeged, Győr, Miskolc) ügyfélszolgálati vezetői jogosultak a nyitvatartási időt saját hatáskörben módosítani a folyamatos közfeladatellátás biztosítása érdekében.

Kérjük, rendszeresen tájékozódjon honlapunkon a nyitvatartásról.

Ügyfélszolgálati helyiségeinket az Országos Tisztifőorvos ajánlásait betartva a szokásos higiéniai előírásokon felül a nap folyamán többször fertőtlenítjük, maszkot, akár kesztyűt használva, átlátszó plexi felületek mögül dolgozunk. A személyes ügyintézésen kívül az alábbi módon is felveheti velünk a kapcsolatot:

  • e-mailen;
  • honlapunkon keresztül;
  • telefonon.

Előfordulhat, hogy munkatársaink vagy együttműködő partnereink nem várt betegsége és a bevezetett új ügyintézési rend miatt az ügyintézési vagy teljesítési határidő az előre nem látható kapacitáscsökkenés következtében átmenetileg meghosszabbodik. Mindent megteszünk Ügyfeleink üzleti kockázatainak csökkentése érdekében, amelyhez az Ön együttműködését is köszönjük. Mindazon megrendelőink esetében, akikkel eddig is online tartottuk a kapcsolatot és online teljesítettük a megrendeléseiket, az ügymenetben lényeges változás nem várható. Kérjük, folyamatosan kövessék weblapunkat és híreinket!

Türelmüket és együttműködésüket köszönjük.

2020. május 29.

Friss hírek

naprakész információk az OFFI-ról

Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság és az OFFI szakmai napja az együttműködés jegyében

20230530_00.jpg
Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI) és az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság (OIF) által 2022. szeptember 21-én aláírt együttműködési megállapodásban a felek kölcsönös elköteleződésüket fejezték ki a közokirat-hamisítások elleni fellépés mellett.

Kiváló magyar üzleti márka: sikeres tavaszi eredmények az állami fordítóirodában

20230516
Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda 2023 első negyedévét követően – a 01–04. havi árbevétel alapján – az egész országra kiterjedően közel 104%-os eredménnyel teljesítette a tulajdonosi joggyakorló Igazságügyi Minisztérium által jóváhagyott üzleti tervben foglalt elvárásokat.

Minőségbiztosítási szabványok határozzák meg a hiteles fordítási munkafolyamatokat

20230117
Sikeres újratanúsító auditot teljesített az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI) 2023. januárban. A nagy múltú tanúsító szervezet, a Bureau Veritas megállapította, hogy az átvizsgált irányítási rendszer dokumentációja megfelel az audit szabványoknak és megfelelő keretet biztosít az irányítási rendszer működéséhez. 

Sikeres szakmai és üzleti évet zár az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda

20221220
Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI) idén is figyelemreméltó eredményeket ért el a szakmai együttműködések kialakítása, a közfeladatok magas szintű ellátása, valamint a dolgozók és fordítók szakmai képzése terén, miközben lezárul a 2019 és 2022 közötti intézményfejlesztési stratégiai időszak is.