Érettségi bizonyítvány

Irodánk egyik fő küldetése a hiteles fordítások és a közigazgatási fordítások magas színvonalú, egységes terminológiával és kedvezményes díjszabású termékekkel történő kiszolgálása. Ennek érdekében Irodánk új elemekkel bővíti darabáras termékeinek körét, és „egyszerűsített hiteles fordítás (EHF)” gyűjtőnév alatt egyre több fixáras fordítási megrendelést teljesítünk. Igyekszünk ügyfélbarát módon, előre kiszámítható díjazással egyre több megbízónk rendelését teljesíteni.

Amennyiben az OFFI termékpalettáján egy termék darabáras formában jelenik meg, úgy ez azt jelenti, hogy az OFFI szakmailag sztenderdizálta, azaz olyan egységesített munkamódszertannal tette elkészíthetővé az adott fordítási terméket, amely az ISO szabványok szigorú minőségi feltételeinek is megfelel.

Milyen előnyt nyújt Önnek, ha az OFFI  úgynevezett darabáras árképzéssel számítja ki a fordítás díját, karakter- vagy szóalapú díjazás helyett?

Folyamatosan igyekszünk olyan termékkört kialakítani, amelybe olyan fordítandó megrendeléseket helyezünk el, melyeknek előre meghatározható, és a fordítandó szöveg hosszától nem függő, kiszámítható és a megrendeléskor előre pontosan megmondható díja van. A fogyasztóvédelmi jogszabályok is előírják számunkra, hogy a lehető legnagyobb ügyfélelégedettségre, emellett vállalási feltételeink egyszerűsítésére folyamatosan törekedjünk. Ügyfeleink visszajelzése alapján látjuk, hogy megrendelőinknek sokkal nagyobb biztonságot nyújt, ha előre pontosan tudják, hogy mennyibe fog kerülni a fordítás.

Azért vezettük be az alapiratok mellé az egyszerűsített hiteles fordítást is a darabáras termékeink közé, hogy

  • a díjazás kiszámíthatóságát,
  • és az egységesen magas minőség biztonságát

minél több fordítási megbízás esetében garantálhassuk Önnek.

Természetesen továbbra is vannak olyan fordítási megrendelések, amelyeket nem lehetséges a darabáras termékkörben megrendelni, de ennek általában számos oka lehetséges: például túl nagy mennyiségű a szöveg, ami bonyolultabb munkafolyamatokat igényelhet. Igyekeztünk azonban az egyszerűbb, gyorsabban készíthető hiteles fordítások körét úgy bővíteni, hogy ezzel is lehetővé tegyük visszatérő és új ügyfeleink megrendeléseinek lehető leggyorsabb teljesítését és számlázását.

Új darabáras termékünk, az egyszerűsített hiteles fordítás, valamint egyéb hiteles fordítási szolgáltatásaink  árairól, vállalási feltételeikről ITT tájékozódhat.

OFFI Zrt.

2017. november 6.

Friss hírek

naprakész információk az OFFI-ról

Karanténban is fókuszban: online projektkonferencia az OFFI Akadémián

Honlap hír kép 02
2020. június 25-én került megrendezésre a VI. OFFI Akadémia projektkonferencia. E rendezvénysorozat 2017. október 11-én indult az első projektkonferencia megrendezésével, azóta szép hagyománnyá vált, amely évente két belső képzési rendezvényt jelent a projektben dolgozó munkatársak számára az állami fordítóirodában.

A COVID19 hatása a hiteles fordítási, a fordításhitelesítési és az igazságügyi tolmácsolási feladatok ellátásra

Dr. Németh Gabriella vezérigazgató asszony
Tekintettel a COVID-19 által okozott és hosszú távon előre nem látható üzleti hatásokra a 100%-ban állami tulajdonú, nagymúltú fordítóirodában – amely jogszabály alapján felelős a hiteles fordítások ellátásáért – 2020. áprilisában felállításra került az OFFI Stratégiai Kockázatokat Kezelő Munkacsoportja.

TÁJÉKOZTATÓ

OFFI bejárat
Az Ön és munkatársaink egészségének védelme érdekében az Országos Tisztifőorvos ajánlása szerint továbbra is kérjük, ha betegség tüneteit észleli magán, ne menjen közösségbe. Amennyiben Ön tünetmentesen látogat el az OFFI ügyfélszolgálatára, úgy kérjük, továbbra is tartsa be az egészségmegtartó előírásokat.
2020. máj. 29.

Digitális megújulás az OFFI Akadémia konferenciák világában

dr. Németh Gabriella vezérigazgató köszöntötte az online közvetítés nézőit
Az Országos Fordító- és Fordításhitelesítő Iroda kiemelt stratégiai célja a hiteles, etikus tudásmegosztáson alapuló közszolgálat, melynek hatékony közvetítését egyaránt szolgálják a belső képzések, workshopok, és az immáron nagy hagyományokkal rendelkező, egyetemekkel közös fordítástudományi szakmai konferenciák. 

TÁJÉKOZTATÓ

OFFI bejárat
A jelenlegi közegészségügyi helyzetre való tekintettel, az Ön és munkatársaink egészsége védelme érdekében az Országos Tisztifőorvos ajánlása alapján kérjük, ha betegség tüneteit észleli magán, ne menjen közösségbe. Tájékoztatjuk, hogy irodánkban maximum az ügyintézők számával azonos számú ügyfél tartózkodhat. Kérjük, hogy ügyintézéshez kísérő nélkül érkezzen.
2020. márc. 16.