Érettségi bizonyítvány

Irodánk egyik fő küldetése a hiteles fordítások és a közigazgatási fordítások magas színvonalú, egységes terminológiával és kedvezményes díjszabású termékekkel történő kiszolgálása. Ennek érdekében Irodánk új elemekkel bővíti darabáras termékeinek körét, és „egyszerűsített hiteles fordítás (EHF)” gyűjtőnév alatt egyre több fixáras fordítási megrendelést teljesítünk. Igyekszünk ügyfélbarát módon, előre kiszámítható díjazással egyre több megbízónk rendelését teljesíteni.

Amennyiben az OFFI termékpalettáján egy termék darabáras formában jelenik meg, úgy ez azt jelenti, hogy az OFFI szakmailag sztenderdizálta, azaz olyan egységesített munkamódszertannal tette elkészíthetővé az adott fordítási terméket, amely az ISO szabványok szigorú minőségi feltételeinek is megfelel.

Milyen előnyt nyújt Önnek, ha az OFFI  úgynevezett darabáras árképzéssel számítja ki a fordítás díját, karakter- vagy szóalapú díjazás helyett?

Folyamatosan igyekszünk olyan termékkört kialakítani, amelybe olyan fordítandó megrendeléseket helyezünk el, melyeknek előre meghatározható, és a fordítandó szöveg hosszától nem függő, kiszámítható és a megrendeléskor előre pontosan megmondható díja van. A fogyasztóvédelmi jogszabályok is előírják számunkra, hogy a lehető legnagyobb ügyfélelégedettségre, emellett vállalási feltételeink egyszerűsítésére folyamatosan törekedjünk. Ügyfeleink visszajelzése alapján látjuk, hogy megrendelőinknek sokkal nagyobb biztonságot nyújt, ha előre pontosan tudják, hogy mennyibe fog kerülni a fordítás.

Azért vezettük be az alapiratok mellé az egyszerűsített hiteles fordítást is a darabáras termékeink közé, hogy

  • a díjazás kiszámíthatóságát,
  • és az egységesen magas minőség biztonságát

minél több fordítási megbízás esetében garantálhassuk Önnek.

Természetesen továbbra is vannak olyan fordítási megrendelések, amelyeket nem lehetséges a darabáras termékkörben megrendelni, de ennek általában számos oka lehetséges: például túl nagy mennyiségű a szöveg, ami bonyolultabb munkafolyamatokat igényelhet. Igyekeztünk azonban az egyszerűbb, gyorsabban készíthető hiteles fordítások körét úgy bővíteni, hogy ezzel is lehetővé tegyük visszatérő és új ügyfeleink megrendeléseinek lehető leggyorsabb teljesítését és számlázását.

Új darabáras termékünk, az egyszerűsített hiteles fordítás, valamint egyéb hiteles fordítási szolgáltatásaink  árairól, vállalási feltételeikről ITT tájékozódhat.

OFFI Zrt.

2017. november 6.

Friss hírek

naprakész információk az OFFI-ról