OFFI fordítási folyamatának folyamatábrája

Cégünk, az OFFI Zrt. 2011-ben és 2012-ben is elnyerte a Business Superbrands címet, a „Kiváló üzleti márka” kategóriában adható MagyarBrands díjat pedig 2016-ban és 2017-ben is elnyertük.

Társaságunk megbízhatóságát a szigorú előírásoknak megfelelő „NATO Beszállításra Alkalmas minősítés is tanúsítja.

2017-ben csatlakoztunk a Magyar Projektmenedzsment Szövetséghez (PMSZ),  hogy megújítsuk munkamódszereinket. Csatlakozásunk célja a továbbképzés és a jó projektmenedzsment gyakorlatok megismerése. Igen hasznosak a PMSZ Tudástár anyagai és rendezvényei az OFFI Zrt. modernizációjához„fordítási ágazatot” egyedül mi képviseljük a szövetségben, erre külön büszkék vagyunk!

Társaságunk 2002 óta az ISO 9001:2009 minőségirányítási szabvány szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik. 2017-ben az állami fordítószolgálat megkezdte a fordítóirodákra elkészített ISO 17100 szabványra való felkészülést, amelynek tanúsítását 2018. évben tervezzük.

Munkatársainkat az OFFI Akadémia keretében projektmenedzsmentből is képezzük. Felkészülve az állami fordításügy 150. évfordulójára (2019. március 25.) az OFFI hagyományait az Igazságügyi Minisztérium, mint az alapítói jogok gyakorlója által elfogadott, a 2016–2018 közötti középtávú intézményfejlesztési stratégia modernizációjával ötvözzük. Ma már digitalizáció és elektronizáció, képzési központtá válás, terminológiai és okirati adatbázisprojektek jellemzik a hiteles fordítással összefüggő tevékenységeinket. A projektszerű működésre való átállás egy erős modernizációs fókuszú folyamat eredménye.

27 ügyfélszolgálati irodánkban Integrált CRM rendszer és időpontfoglaló rendszer került bevezetésre, és korszerűsítettük a központi ügyfélhívó rendszert az elmúlt években. Az ügyfélelégedettségmérő rendszer is projekt keretében került kiépítésre.

projektmenedzsment-szemlélet nemcsak a fordítási munkafolyamatokat, hanem az egész cégfejlesztést át kell, hogy hassa. A projektekben megjelenő minőségbiztosítási szemlélet pedig jól kiegészíti az ISO szabványoknak való állandó megfelelést, így az egyenletesen kiváló minőségű szolgáltatások és ügyfélkezelés valódi értéket jelentenek megrendelőink számára.

2018. június 20.

Friss hírek

naprakész információk az OFFI-ról

Karanténban is fókuszban: online projektkonferencia az OFFI Akadémián

Honlap hír kép 02
2020. június 25-én került megrendezésre a VI. OFFI Akadémia projektkonferencia. E rendezvénysorozat 2017. október 11-én indult az első projektkonferencia megrendezésével, azóta szép hagyománnyá vált, amely évente két belső képzési rendezvényt jelent a projektben dolgozó munkatársak számára az állami fordítóirodában.

A COVID19 hatása a hiteles fordítási, a fordításhitelesítési és az igazságügyi tolmácsolási feladatok ellátásra

Dr. Németh Gabriella vezérigazgató asszony
Tekintettel a COVID-19 által okozott és hosszú távon előre nem látható üzleti hatásokra a 100%-ban állami tulajdonú, nagymúltú fordítóirodában – amely jogszabály alapján felelős a hiteles fordítások ellátásáért – 2020. áprilisában felállításra került az OFFI Stratégiai Kockázatokat Kezelő Munkacsoportja.

TÁJÉKOZTATÓ

OFFI bejárat
Az Ön és munkatársaink egészségének védelme érdekében az Országos Tisztifőorvos ajánlása szerint továbbra is kérjük, ha betegség tüneteit észleli magán, ne menjen közösségbe. Amennyiben Ön tünetmentesen látogat el az OFFI ügyfélszolgálatára, úgy kérjük, továbbra is tartsa be az egészségmegtartó előírásokat.
2020. máj. 29.

Digitális megújulás az OFFI Akadémia konferenciák világában

dr. Németh Gabriella vezérigazgató köszöntötte az online közvetítés nézőit
Az Országos Fordító- és Fordításhitelesítő Iroda kiemelt stratégiai célja a hiteles, etikus tudásmegosztáson alapuló közszolgálat, melynek hatékony közvetítését egyaránt szolgálják a belső képzések, workshopok, és az immáron nagy hagyományokkal rendelkező, egyetemekkel közös fordítástudományi szakmai konferenciák. 

TÁJÉKOZTATÓ

OFFI bejárat
A jelenlegi közegészségügyi helyzetre való tekintettel, az Ön és munkatársaink egészsége védelme érdekében az Országos Tisztifőorvos ajánlása alapján kérjük, ha betegség tüneteit észleli magán, ne menjen közösségbe. Tájékoztatjuk, hogy irodánkban maximum az ügyintézők számával azonos számú ügyfél tartózkodhat. Kérjük, hogy ügyintézéshez kísérő nélkül érkezzen.
2020. márc. 16.