Gyászszalag

Az  Országos Fordító és Fordításhitelesítő Zrt. őszinte együttérzését fejezi ki a veronai buszbalesetben  érintett családokat ért veszteségben.

Az OFFI Zrt. a  fenntartó Igazságügyi Minisztérium  támogatásával és a Külgazdasági és Külügyminisztériummal történt előzetes egyeztetése alapján fölajánlotta segítségét a szerencsétlenségben érintett családok számára a hiteles fordítások soron kívüli és térítésmentes ügyintézéséhez  budapesti és országos hálózatán keresztül, továbbá felvette a kapcsolatot az érintett iskolával is.

Az OFFI ügyfélszolgálatának bejárata

Ezúton is tájékoztatjuk a Tisztelt Érintetteket, hogy az őket érintő várható eljárásokban szükséges anyakönyvekről és bizonyítványokról hiteles fordítást kizárólag az OFFI Zrt. jogosult készíteni a hatályos jogszabályok alapján. Az ügyintézés gördülékennyé tételéhez Budapesti Ügyfélszolgálatunkon (1062 Bp., Bajza u. 52.) külön ügyintéző áll az érintettek rendelkezésére:

Ügyintéző: Máté Andrea
Elérhetőségei nyitva tartási időben: +36 1 428 9616, 
mate [dot] andrea [at] offi [dot] hu

Kérjük az érintetteket, hogy hiteles fordítással kapcsolatos kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal, minden szaktudásunkkal igyekszünk megrövidíteni az eljárást.

2017. február 3.

Friss hírek

naprakész információk az OFFI-ról

A COVID19 hatása a hiteles fordítási, a fordításhitelesítési és az igazságügyi tolmácsolási feladatok ellátásra

Dr. Németh Gabriella vezérigazgató asszony
Tekintettel a COVID-19 által okozott és hosszú távon előre nem látható üzleti hatásokra a 100%-ban állami tulajdonú, nagymúltú fordítóirodában – amely jogszabály alapján felelős a hiteles fordítások ellátásáért – 2020. áprilisában felállításra került az OFFI Stratégiai Kockázatokat Kezelő Munkacsoportja.

TÁJÉKOZTATÓ

OFFI bejárat
Az Ön és munkatársaink egészségének védelme érdekében az Országos Tisztifőorvos ajánlása szerint továbbra is kérjük, ha betegség tüneteit észleli magán, ne menjen közösségbe. Amennyiben Ön tünetmentesen látogat el az OFFI ügyfélszolgálatára, úgy kérjük, továbbra is tartsa be az egészségmegtartó előírásokat.
2020. máj. 29.

Digitális megújulás az OFFI Akadémia konferenciák világában

dr. Németh Gabriella vezérigazgató köszöntötte az online közvetítés nézőit
Az Országos Fordító- és Fordításhitelesítő Iroda kiemelt stratégiai célja a hiteles, etikus tudásmegosztáson alapuló közszolgálat, melynek hatékony közvetítését egyaránt szolgálják a belső képzések, workshopok, és az immáron nagy hagyományokkal rendelkező, egyetemekkel közös fordítástudományi szakmai konferenciák.