20210412_00

A védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának első fokozatáról szóló 144/2021-es (III. 27.) Kormányrendeletben foglalt intézkedések hatályba lépését az 1/2021-es (IV.6.) BM határozat 2021. április 7. nappal megállapította.
Az intézkedés értelmében az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. ügyfélszolgálati irodái 2021. április 12-én megnyílnak az ügyfélforgalom előtt.
Munkatársaink ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálásán túl továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a megfelelő egészségvédő óvintézkedéseket betartsák. Ennek érdekében a budapesti  ügyfélszolgálati irodánkban  a személyes ügyintézés kizárólag a honlapunkon előzetesen foglalt időpontban lehetséges. Kérjük, foglaljon előre időpontot budapesti ügyfélszolgálatunkra ITT.
A vidéki irodáink esetében továbbra is javasoljuk, hogy a sorbanállás elkerülése érdekében az ügyintézéshez  foglaljanak időpontot, több irodánk esetében ez már a honlapon is lehetséges.
Az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, hogy az ügyintézés megkezdése előtt minden esetben látogassanak el honlapunkra és ügyfélfogadási rendünkről tájékozódjanak a megfelelő irodára kattintva ITT.
Tájékoztatjuk ügyfeleinklet, hogy a hiteles fordítást továbbra is intézhetik online, erről és a már elkészült fordítás átvételéről érdeklődjenek munkatársainktól a honlapunkon a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeinken.
Az egészségvédő intézkedéseket a munkavégzés során változatlanul fenntartjuk, az orrot és szájat eltakaró maszk viselése, a hőkamerás testhőmérséklet-mérés és a távolságtartás kötelező irodáinkban.
Köszönjük megértésüket és együttműködésüket, várjuk Önöket irodáinkban.
Munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a fordítással kapcsolatos kéréseiket hatékonyan és a jogszabályban előírtak maradéktalan betartása mellett a lehető legrugalmasabban kezeljék, ugyanakkor a kontaktusok száma szükségtelenül ne növekedjen az OFFI irodáiban.
További kérdések esetén tájékozódjon weblapunkon, vagy érdeklődjön telefonos ügyfélszolgálatunkon. Ha kedvező tapasztalatokat szerzett az ügyintézése során, jelezze ajánlását számunkra,  mindig örömmel fogadjuk észrevételeit.

 

2021. április 12.

Friss hírek

naprakész információk az OFFI-ról

Túl minden határon – tolmácsok hadihelyzetben

20220512_01
Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. 2022. április 28-án rendezte meg a kiemelt ügyfeleinek megbízásait ellátó fordítók és tolmácsok részére az immáron hagyományos éves VIP fordítói fogadást. Ezt az OFFI Sztorik rendezvénysorozat Fordítók és Tolmácsok hadihelyzetben – „Túl minden határon” című előadása követte.

Okiratfordítás és jogi fordítás a 21. században: fordítástudományi konferencia az OFFI-ban

20220401_01
Idén 24. alkalommal rendezte meg az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda hagyományos tavaszi fordítástudományi konferenciáját Okiratfordítás és jogi fordítás a 21. században címmel, az OFFI Tardy Lajos rendezvénytermében kialakított stúdióból, online közvetítéssel.

Március 15. alkalmából Igazságügyi Miniszteri elismerés az OFFI dolgozóinak

20220323
Varga Judit igazságügyi miniszter Nemzeti ünnepünk alkalmából miniszteri elismeréseket adományozott. Az elismerések átadási ünnepségére szóló meghívó 2022. március 17. csütörtök 11.00 órára invitálta az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. két munkatársát is.

Közlemény az orosz-ukrán háborúban érintettek okiratainak magyarországi hitelesített fordításáról

20220301
Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. a háború elől menekülő ukrán állampolgárok, illetve ukrán állampolgársággal esetleg nem rendelkező személyekkel szolidaritást vállal, ezért személyállapoti okmányait szükség esetén gyors határidővel és kedvezményes, fix áron fordítja le.

Modernizált ügyfélbarát ügyvitel a hiteles fordítások egységes minőségéért

20210827_01
Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. (OFFI) ügyviteli modernizációja mérföldkőhöz érkezett. Az MSZ EN ISO 9001:2015 által támogatott munkafolyamatokba beépülnek a társaság intézményfejlesztési stratégiája alapján indult projektek digitalizációs eredményei.

Nyelvi közvetítés a Kárpát-medencében a pandémia idején – az eszéki Magyar Nyelv és Irodalom Tanszék és az OFFI fordítástudományi konferenciája

2021.12.3-4
Komunikáció és nyelv – Nyelvi közvetítés a Kárpát-medencében a pandémia idején címmel rendezett nemzetközi tudományos- és szakkonferenciát az eszéki Josip Juraj Strossmayer Tudományegyetem Magyar Nyelv és Irodalom Tanszéke és az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt.