20210412_00

A védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának első fokozatáról szóló 144/2021-es (III. 27.) Kormányrendeletben foglalt intézkedések hatályba lépését az 1/2021-es (IV.6.) BM határozat 2021. április 7. nappal megállapította.
Az intézkedés értelmében az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. ügyfélszolgálati irodái 2021. április 12-én megnyílnak az ügyfélforgalom előtt.
Munkatársaink ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálásán túl továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a megfelelő egészségvédő óvintézkedéseket betartsák. Ennek érdekében a budapesti  ügyfélszolgálati irodánkban  a személyes ügyintézés kizárólag a honlapunkon előzetesen foglalt időpontban lehetséges. Kérjük, foglaljon előre időpontot budapesti ügyfélszolgálatunkra ITT.
A vidéki irodáink esetében továbbra is javasoljuk, hogy a sorbanállás elkerülése érdekében az ügyintézéshez  foglaljanak időpontot, több irodánk esetében ez már a honlapon is lehetséges.
Az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, hogy az ügyintézés megkezdése előtt minden esetben látogassanak el honlapunkra és ügyfélfogadási rendünkről tájékozódjanak a megfelelő irodára kattintva ITT.
Tájékoztatjuk ügyfeleinklet, hogy a hiteles fordítást továbbra is intézhetik online, erről és a már elkészült fordítás átvételéről érdeklődjenek munkatársainktól a honlapunkon a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeinken.
Az egészségvédő intézkedéseket a munkavégzés során változatlanul fenntartjuk, az orrot és szájat eltakaró maszk viselése, a hőkamerás testhőmérséklet-mérés és a távolságtartás kötelező irodáinkban.
Köszönjük megértésüket és együttműködésüket, várjuk Önöket irodáinkban.
Munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a fordítással kapcsolatos kéréseiket hatékonyan és a jogszabályban előírtak maradéktalan betartása mellett a lehető legrugalmasabban kezeljék, ugyanakkor a kontaktusok száma szükségtelenül ne növekedjen az OFFI irodáiban.
További kérdések esetén tájékozódjon weblapunkon, vagy érdeklődjön telefonos ügyfélszolgálatunkon. Ha kedvező tapasztalatokat szerzett az ügyintézése során, jelezze ajánlását számunkra,  mindig örömmel fogadjuk észrevételeit.

 

2021. április 12.

Friss hírek

naprakész információk az OFFI-ról