Dr. Németh Gabriella a nézők sorában

Az OFFI Zrt. a Magyar Projektmenedzsment Szövetség tagjaként maga is nagy hangsúlyt helyez a társaság működésében a mérhető és hatékony projektszemléletre, és az ebből eredő valamennyi tapasztalat átadására a társaság vezető és nem vezető munkatársai részére.

E cél érdekében a megújult, 100%-ban állami tulajdonú fordítóiroda budapesti központjában, mintegy 60 fő személyes és videokonferenciás részvételével rendezte meg az OFFI Akadémia I. Projektkonferenciáját, 2017. október 11-én.

Meghívott vendégként Lángné dr. Süle Anett, az Igazságügyi Minisztérium Igazságügyi Felügyeleti Főosztályának vezetője és dr. Révész György, ’A projektek előkészítésének és felügyeletének képeskönyve’ társszerzője, mint az OFFI korábbi vezérigazgató-helyettese is részt vettek a hagyományteremtő rangos eseményen.

Dr. Németh Gabriella az OFFI Zrt. vezérigazgatója megnyitja a Projektkonferenciát

Dr. Németh Gabriella az OFFI Zrt. vezérigazgatója megnyitójában pozitívan értékelte az OFFI 2016-2018. közötti középtávú intézményfejlesztési stratégiájában meghatározott modernizációs projektek eddigi nagyszerű eredményeit.

A szakmai program dr. Révész György „Projektek előkészítése és felügyelete” című előadásával kezdődött.

Az OFFI digitális és elektronizációs projektjei közül azokat a sikeres projekteket emelték ki a projektvezetők, melyek nemcsak a középtávú célként kitűzött elektronizációt, hanem a jövő digitális ügyfélélmény megoldásait is elsődlegesen támogatják. Emellett természetesen a fordítások magas minőségét biztosító, terminológiai és technológiai projektek mérföldkövei és eredményei is bemutatásra kerültek.

OFFI Akadémia 2017. évi I. Projektkonferenciáját záró szakmai fórumon a projektvezetők ismertették, hogy miért és mennyire fontos a projektek külső és belső kommunikációja, továbbá valamennyi előadó külön is felhívta a figyelmet a projektek előkészítésének időigényére, amelyen akár a teljes fejlesztési projekt sikere is múlhat.

A társaság vezérigazgatója az e-hiteles projektekhez kapcsolódó pályázatok nyertesi részére elismerést és különdíjat adott át.

 

dr. Jávorfi Anzsé és Kiss Adrienn

 

dr. Kántor Ákos
© Fotó: OFFI Archívum – szakmai fórum, 2017. okt. 11.

2017. október 30.

Friss hírek

naprakész információk az OFFI-ról

Karanténban is fókuszban: online projektkonferencia az OFFI Akadémián

Honlap hír kép 02
2020. június 25-én került megrendezésre a VI. OFFI Akadémia projektkonferencia. E rendezvénysorozat 2017. október 11-én indult az első projektkonferencia megrendezésével, azóta szép hagyománnyá vált, amely évente két belső képzési rendezvényt jelent a projektben dolgozó munkatársak számára az állami fordítóirodában.

A COVID19 hatása a hiteles fordítási, a fordításhitelesítési és az igazságügyi tolmácsolási feladatok ellátásra

Dr. Németh Gabriella vezérigazgató asszony
Tekintettel a COVID-19 által okozott és hosszú távon előre nem látható üzleti hatásokra a 100%-ban állami tulajdonú, nagymúltú fordítóirodában – amely jogszabály alapján felelős a hiteles fordítások ellátásáért – 2020. áprilisában felállításra került az OFFI Stratégiai Kockázatokat Kezelő Munkacsoportja.

TÁJÉKOZTATÓ

OFFI bejárat
Az Ön és munkatársaink egészségének védelme érdekében az Országos Tisztifőorvos ajánlása szerint továbbra is kérjük, ha betegség tüneteit észleli magán, ne menjen közösségbe. Amennyiben Ön tünetmentesen látogat el az OFFI ügyfélszolgálatára, úgy kérjük, továbbra is tartsa be az egészségmegtartó előírásokat.
2020. máj. 29.

Digitális megújulás az OFFI Akadémia konferenciák világában

dr. Németh Gabriella vezérigazgató köszöntötte az online közvetítés nézőit
Az Országos Fordító- és Fordításhitelesítő Iroda kiemelt stratégiai célja a hiteles, etikus tudásmegosztáson alapuló közszolgálat, melynek hatékony közvetítését egyaránt szolgálják a belső képzések, workshopok, és az immáron nagy hagyományokkal rendelkező, egyetemekkel közös fordítástudományi szakmai konferenciák. 

TÁJÉKOZTATÓ

OFFI bejárat
A jelenlegi közegészségügyi helyzetre való tekintettel, az Ön és munkatársaink egészsége védelme érdekében az Országos Tisztifőorvos ajánlása alapján kérjük, ha betegség tüneteit észleli magán, ne menjen közösségbe. Tájékoztatjuk, hogy irodánkban maximum az ügyintézők számával azonos számú ügyfél tartózkodhat. Kérjük, hogy ügyintézéshez kísérő nélkül érkezzen.
2020. márc. 16.