OFFI Zrt. képviselői a Magyar Brands díjátadón

2018. április 12-én díjátadó gála keretében vették át az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. képviselői a „Kiváló üzleti márka” díjat.

A MagyarBrands-program olyan magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz immáron nyolc éve, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj nem csak rangos elismerést, hanem aktív segítséget jelent a fogyasztók számára is. A MagyarBrands elismerésben részesülő márkák a díjat a fogyasztók és a szakértők egyöntetű értékítélete alapján kapják meg.

Az OFFI Zrt. mint kiváló üzleti márka többek között a következő cégekkel szerepel egy kategóriában: Piac&Profit, Hungexpo, Trade Magazin, EBH Invest, Eleven, Fürge Diák, Hungarikum Alkusz, Mentavill, Pauker, Terrán, Újház és Zöld-ker.

A fenti listát olvasva méltán lehetünk büszkék arra, hogy ismét elnyertük a MagyarBrands díjat. Újabb megerősítést kaptunk, hogy az OFFI hagyományokra épülő korszerű szolgáltatásai, a magyar nyelv ápolása érdekében végzett terminológiai munkái, megbízható jelenléte a hazai nyelvi szolgáltatások piacán, a fogyasztói hűséget is erősítő modern fejlesztései mind-mind minőség- és márkaerősítő hatásúak. A Szakmai Bizottság a következő szempontok alapján ítélte oda a MagyarBrands díjat az állami fordítószolgálatnak:

Márkaépítés:     Milyen a márka hazai márkaépítési gyakorlata?

Tradíció:             Hány éve van jelen a márka a magyar piacon?

Megbízhatóság: A márkát tulajdonló vállalat elmúlt 3 évi gazdasági teljesítményének értékelése, a vállalat mérete, pénzügyi eredményessége, tőkeerőssége és a pénzügyi mutatók alapján

Identitás:            Mennyire érezzük magyarnak, mennyire kötődik az életünkhöz, az országhoz, értékeinkhez az adott márka?

Reputáció:         Milyen a márka hírneve a fogyasztók és a szakemberek körében?

A rangos díj elnyerésében mindannyiuk munkája benne van, köszönet érte!

© Fotó: OFFI Archívum, dr. Kántor Ákos (balról a második) projektkoordinációs vezérigazgatói tanácsadó átveszi a MagyarBrands díjat

2018. április 26.

Friss hírek

naprakész információk az OFFI-ról

Karanténban is fókuszban: online projektkonferencia az OFFI Akadémián

Honlap hír kép 02
2020. június 25-én került megrendezésre a VI. OFFI Akadémia projektkonferencia. E rendezvénysorozat 2017. október 11-én indult az első projektkonferencia megrendezésével, azóta szép hagyománnyá vált, amely évente két belső képzési rendezvényt jelent a projektben dolgozó munkatársak számára az állami fordítóirodában.

A COVID19 hatása a hiteles fordítási, a fordításhitelesítési és az igazságügyi tolmácsolási feladatok ellátásra

Dr. Németh Gabriella vezérigazgató asszony
Tekintettel a COVID-19 által okozott és hosszú távon előre nem látható üzleti hatásokra a 100%-ban állami tulajdonú, nagymúltú fordítóirodában – amely jogszabály alapján felelős a hiteles fordítások ellátásáért – 2020. áprilisában felállításra került az OFFI Stratégiai Kockázatokat Kezelő Munkacsoportja.

TÁJÉKOZTATÓ

OFFI bejárat
Az Ön és munkatársaink egészségének védelme érdekében az Országos Tisztifőorvos ajánlása szerint továbbra is kérjük, ha betegség tüneteit észleli magán, ne menjen közösségbe. Amennyiben Ön tünetmentesen látogat el az OFFI ügyfélszolgálatára, úgy kérjük, továbbra is tartsa be az egészségmegtartó előírásokat.
2020. máj. 29.

Digitális megújulás az OFFI Akadémia konferenciák világában

dr. Németh Gabriella vezérigazgató köszöntötte az online közvetítés nézőit
Az Országos Fordító- és Fordításhitelesítő Iroda kiemelt stratégiai célja a hiteles, etikus tudásmegosztáson alapuló közszolgálat, melynek hatékony közvetítését egyaránt szolgálják a belső képzések, workshopok, és az immáron nagy hagyományokkal rendelkező, egyetemekkel közös fordítástudományi szakmai konferenciák. 

TÁJÉKOZTATÓ

OFFI bejárat
A jelenlegi közegészségügyi helyzetre való tekintettel, az Ön és munkatársaink egészsége védelme érdekében az Országos Tisztifőorvos ajánlása alapján kérjük, ha betegség tüneteit észleli magán, ne menjen közösségbe. Tájékoztatjuk, hogy irodánkban maximum az ügyintézők számával azonos számú ügyfél tartózkodhat. Kérjük, hogy ügyintézéshez kísérő nélkül érkezzen.
2020. márc. 16.