Ajéndékcsomagok rászorulók részére

 2017. évi hagyomány folytatásaként az idei évben is jótékonysági gyűjtést szervezett az Országos Fordító- és Fordításhitelesítő Iroda. Ebben az évben a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével juttattuk el a rászoruló gyermekek részére az OFFI Zrt. dolgozói által felajánlott ajándékokat.

Nagy örömünkre a kezdeményezést ismét számos kolléga támogatta, és az adományok a 2018. évi decemberi évzáró rendezvényen felállított karácsonyfa alatt gyűltek össze.

Mit gyűjtöttünk?

Sok-sok édesség, mesekönyv és játék került az ajándéktasakokba, mert az OFFI valamennyi munkatársa szívvel-lélekkel készült arra, hogy örömet okozzon a rászoruló fiataloknak, gyermekeknek. Az adománygyűjtést követően az OFFI Zrt. kabinetjének munkatársai 2018. december 12-én átadták a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak az összegyűlt ajándékokat.

A Bem rakparton található telephelyükön nyitott kapu jelzi, hogy örömmel várnak mindenkit, aki támogató felajánlásával hozzájárul munkájuk eredményességéhez. Felemelő érzés volt a magyar állami fordítószolgálatot képviselve átadni a rengeteg játékkal és finomsággal teli ajándéktasakot, és a szépen becsomagolt dobozokat Solymári Dánielnek, aki a Máltai Szeretetszolgálat nevében köszönetét fejezte ki cégünk munkatársainak.

2018. december 20.

Friss hírek

naprakész információk az OFFI-ról

A COVID19 hatása a hiteles fordítási, a fordításhitelesítési és az igazságügyi tolmácsolási feladatok ellátásra

Dr. Németh Gabriella vezérigazgató asszony
Tekintettel a COVID-19 által okozott és hosszú távon előre nem látható üzleti hatásokra a 100%-ban állami tulajdonú, nagymúltú fordítóirodában – amely jogszabály alapján felelős a hiteles fordítások ellátásáért – 2020. áprilisában felállításra került az OFFI Stratégiai Kockázatokat Kezelő Munkacsoportja.

TÁJÉKOZTATÓ

OFFI bejárat
Az Ön és munkatársaink egészségének védelme érdekében az Országos Tisztifőorvos ajánlása szerint továbbra is kérjük, ha betegség tüneteit észleli magán, ne menjen közösségbe. Amennyiben Ön tünetmentesen látogat el az OFFI ügyfélszolgálatára, úgy kérjük, továbbra is tartsa be az egészségmegtartó előírásokat.
2020. máj. 29.

Digitális megújulás az OFFI Akadémia konferenciák világában

dr. Németh Gabriella vezérigazgató köszöntötte az online közvetítés nézőit
Az Országos Fordító- és Fordításhitelesítő Iroda kiemelt stratégiai célja a hiteles, etikus tudásmegosztáson alapuló közszolgálat, melynek hatékony közvetítését egyaránt szolgálják a belső képzések, workshopok, és az immáron nagy hagyományokkal rendelkező, egyetemekkel közös fordítástudományi szakmai konferenciák.