Dr. Németh Gabriella a nézők sorában
Helyszín
OFFI Bajza utcai központja

Az OFFI Zrt. a Magyar Projektmenedzsment Szövetség tagjaként maga is nagy hangsúlyt helyez a társaság működésében a mérhető és hatékony projektszemléletre, és az ebből eredő valamennyi tapasztalat átadására a társaság vezető és nem vezető munkatársai részére.

E cél érdekében a megújult, 100%-ban állami tulajdonú fordítóiroda budapesti központjában, mintegy 60 fő személyes és videokonferenciás részvételével rendezte meg az OFFI Akadémia I. Projektkonferenciáját, 2017. október 11-én.

Meghívott vendégként Lángné dr. Süle Anett, az Igazságügyi Minisztérium Igazságügyi Felügyeleti Főosztályának vezetője és dr. Révész György, ’A projektek előkészítésének és felügyeletének képeskönyve’ társszerzője, mint az OFFI korábbi vezérigazgató-helyettese is részt vettek a hagyományteremtő rangos eseményen.

Dr. Németh Gabriella az OFFI Zrt. vezérigazgatója megnyitja a Projektkonferenciát

Dr. Németh Gabriella az OFFI Zrt. vezérigazgatója megnyitójában pozitívan értékelte az OFFI 2016-2018. közötti középtávú intézményfejlesztési stratégiájában meghatározott modernizációs projektek eddigi nagyszerű eredményeit.

A szakmai program dr. Révész György „Projektek előkészítése és felügyelete” című előadásával kezdődött.

Az OFFI digitális és elektronizációs projektjei közül azokat a sikeres projekteket emelték ki a projektvezetők, melyek nemcsak a középtávú célként kitűzött elektronizációt, hanem a jövő digitális ügyfélélmény megoldásait is elsődlegesen támogatják. Emellett természetesen a fordítások magas minőségét biztosító, terminológiai és technológiai projektek mérföldkövei és eredményei is bemutatásra kerültek.

OFFI Akadémia 2017. évi I. Projektkonferenciáját záró szakmai fórumon a projektvezetők ismertették, hogy miért és mennyire fontos a projektek külső és belső kommunikációja, továbbá valamennyi előadó külön is felhívta a figyelmet a projektek előkészítésének időigényére, amelyen akár a teljes fejlesztési projekt sikere is múlhat.

A társaság vezérigazgatója az e-hiteles projektekhez kapcsolódó pályázatok nyertesi részére elismerést és különdíjat adott át.

dr. Jávorfi Anzsé és Kiss Adrienn
dr. Kántor Ákos
© Fotó: OFFI Archívum – szakmai fórum, 2017. okt. 11.