2022.05.17
Helyszín
OFFI Bajza utcai központja és online

 

Május 17-én rendeztük meg az OFFI Akadémia Projektkonferencia 8.0: Projektmenedzsment válságos időkben, avagy: az újratervezés újratervezése című rendezvényét

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSz) Közszolgálati Tagozatával közös plenáris, első rész interaktív előadásában megismerkedhettünk a digitális kormányzati projektmenedzsment tevékenységgel, annak kihívásaival, majd egy mindenre kiterjedő információbiztonsági előadás részesei lehettünk a Magyar Államkincstár informatikai biztonsági vezetője (CISO) tolmácsolásában.

A plenáris rész zárását követően Dr. Németh Gabriella vezérigazgató a projektekben sikeresen közreműködő munkatársakat elismerő oklevélben részesítette. 

A második rész az OFFI belső, zárt PM rendezvényeként folytatódott, ahol  az előadások a Fordításelőkészítő (FEM) modul bevezetéséről szóltak, melynek során a feladat elvégzését koordináló munkacsoportok felelősei foglalták össze és osztották meg az elmúlt négy hónap tapasztalatait a hallgatósággal. Az programot záró  edukációs blokkban hallgattuk meg a projektvezető összefoglaló előadását az Ügyfélszolgálatok nyelvtechnológiai dinamizálása c. projekt tapasztalatairól, majd az OFFI szervezetfejlesztő trénere az agilis módszertannal ismertette meg a résztvevőket. Az előadásokon hallott információkat a rendezvényt záró játékos teszttel tudták a jelen lévők leellenőrizni. 

OFFI-Program