20221027_SZTE_OFFI
Helyszín
Szegedi Tudományegyetem Díszterme

 

Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda és a Szegedi Tudományegyetem 2022. október 27-én közös szakmai napot szervez „Elmélet és gyakorlat – A jog és a nyelv jelentősége a közfeladat-ellátásban” címmel, míg a „30 éve a helyi közigazgatás szolgálatában” című előadással a szegedi regionális iroda megnyitásának 30 éves jubileumát ünnepeljük ezen a napon.

A szakmai rendezvény központi témája a tudásmegosztás és a szakmai ismeretek kölcsönös átadása lesz, hiszen a két intézmény együttműködésében kiemelten fontos szerepet kap a nyelvszakmai napok és workshopok megrendezése, közös glosszáriumok vagy más szakmai anyagok összeállítása és publikálása.

A szegedi regionális iroda megnyitásának 30 éves jubileuma alkalmából tartott szakmai napon a vezető kollégák előadásaiból az érdeklődők megismerhetik azt, hogyan zajlik a hiteles fordításokra vonatkozó alapfeladatok ellátása az OFFI magas presztízsű, modern nyelvi  közvetítő és szolgáltató szervezeténél.

Kérjük, tekintse meg az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda és a Szegedi Tudományegyetem közösen megrendezésre kerülő szakmai programját.

Program