Debreceni Egyetem
Helyszín
Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar, Főépület, Karácsony Sándor-terem, II. emelet (IX. terem)

 

Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda és a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kara 2022. november 15-én közös szakmai napot szervez „A jog és a nyelv jelentősége az igazságügyi közfeladat-ellátásban” címmel. Ugyancsak ezen a napon ünnepeljük a debreceni regionális iroda megnyitásának 25 éves jubileumát.

A szakmai rendezvény központi témája a tudásmegosztás és a szakmai ismeretek kölcsönös átadása lesz, hiszen a két intézmény együttműködésében kiemelten fontos szerepet kap a nyelvszakmai napok és workshopok megrendezése.
A debreceni regionális iroda megnyitásának 25 éves jubileuma alkalmából tartott szakmai napon a vezető kollégák előadásaiból az érdeklődők megtudhatják, hogy mi az intézményi együttműködések szerepe az igazságügyi közfeladat-ellátásban, megismerhetik az állami fordításszolgáltató közfeladatot ellátó tevékenységét és betekintést kapnak az OFFI debreceni közfeladat-ellátásának 25 éves történetébe.
Kérjük, tekintse meg az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda és a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kara közös szakmai napjának programját.

Program