offi20200406_00.jpg

Tájékoztatjuk kedves Megrendelőinket, hogy a jelenlegi közegészségügyi helyzetben

FOLYAMATOSAN NYITVA TARTUNK.

Tekintettel a pandémiás helyzetre – amelyben a biztonságos távolság megtartása és a szükségtelen érintkezések elkerülése a cél –, folyamatban van egy olyan új hiteles fordítási eljárásrend kialakítása, amely lehetővé tenné a hiteles fordítások személyes megjelenés nélküli megrendelését. Ennek egyeztetése a hazai végfelhasználó állami, hatósági szervekkel már folyamatban van, hiszen a hiteles fordításban kért okiratokat általában valamely állami (peres vagy közigazgatási) eljárásban használják fel azok, akik a fordítást irodánkban megrendelik.

Egyes helyi régiók forgalomcsökkenése és kollégáink egészségének védelme érdekében ugyan néhány Budapesten kívüli ügyfélszolgálati irodát átmenetileg bezártunk, de ezek ügyfélforgalmát átirányítottuk a legközelebbi nyitva tartó nagyobb iroda vagy a régiós központi iroda (Budapest, Győr, Miskolc, Szeged) kommunikációs és ügyviteli csatornáira. Kollégáink az átmenetileg bezárt irodáknál is dolgoznak otthonról, ezért online és telefonon is rendelkezésre állnak. Kérjük, keressék őket a honlapon http://www.offi.hu/kapcsolat megadott mobiltelefonszámokon. Indokolt esetben akár a zárva tartó vidéki iroda eseti megnyitásával is kiszolgáljuk ügyfeleinket. Erről azonban előre, telefonon egyeztetnünk szükséges, hogy az átmeneti nyitvatartás közben is maradéktalanul biztosíthassuk az egészségvédelemhez szükséges feltételeket (fertőtlenítés, iratkezelés stb.).

Mindent megteszünk a fertőzésveszély kiküszöbölésére, így a nyitva tartó ügyfélszolgálati irodáinkban az elkerülhetetlen személyes megjelenés esetére is számos egészségvédő intézkedést vezettünk be:

  • Ügyfélszolgálati helyiségeinket az Országos Tisztifőorvos ajánlásait betartva a szokásos higiéniai előírásokon felül a nap folyamán többször fertőtlenítjük;
  • Munkatársaink maszkot és kesztyűt viselnek, átlátszó plexi felületek mögött dolgoznak;
  • Postán beérkező iratainkat pihentetjük, ezzel is csökkentve a fertőzésveszélyt;
  • A kész fordításokat postai úton küldjük Önnek, amennyiben Ön ezt választja;
  • Ügyfélszolgálati irodáinkban a személyes ügyintézés során legfeljebb az ügyintézők számával azonos számú ügyfél tartózkodhat;
  • Budapesti irodánkban hőkamerás prevenciót is alkalmazunk, így is segítünk lázas betegeknek tüneteik felismerésében és a fertőzésveszély azonnali kiszűrésében;
  • Honlapunkon keresztül előzetes időpont-foglalási lehetőséget, valamint telefonon bejelentkezési lehetőséget továbbra is folyamatosan biztosítunk.
fotó: Hőkamerás megelőzés az OFFI nagy forgalmú budapesti ügyfélszolgálatán

Jelenleg is van mód arra, hogy visszatérő ügyfeleink – így például az ügyvédi irodák, bankok vagy más olyan szervezetek, melyek gyakran és ismétlődő jelleggel fordulnak az OFFI-hoz – egyéni ügyintézőt is válasszanak, így azonos, számukra megbízható személlyel tudnak a folyamatos ügyvitel érdekében kapcsolatot tartani.

A megrendelés fajtájától függően személyes megjelenést nem igénylő módokon is –  emailen, online ügyfélportálunkon, telefonon – kiszolgáljuk ügyfeleinket. Kérjük, hogy vegye igénybe ezeket a lehetőségeket is.

Javasoljuk ügyfeleinknek, hogy mielőtt megkezdik a hiteles fordítási ügyintézést bármely OFFI irodában, érdeklődjenek telefonon vagy weblapunkon az ügyintézés tudnivalóiról az adott területen.

Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. tolmácsai kiváló szakmai referenciákkal, nagy tapasztalattal rendelkeznek. Sürgős tolmácsolással kapcsolatban az alábbi módon vehetik fel velünk a kapcsolatot:

  • e-mailen: kozigazgatas [dot] tolmacsolas [at] offi [dot] hu
  • telefonon: +3630 982 6289
  • faxon: 00 361 265 5153

Kérjük, kísérje figyelemmel honlapunkat, ahol minden új információról, változásról és új megoldásról azonnal tájékoztatást adunk. Az Ön és munkatársaink egészségének védelme érdekében az Országos Tisztifőorvos ajánlása szerint kérjük, ha betegség tüneteit észleli magán, ne menjen közösségbe,  és a fordítási ügyintézéshez egészséges kollégáját vagy családtagját kérje fel.

Válassza az OFFI szolgáltatásai közül mindazokat, melyek a személyes távolságtartás betartása és a szükségtelen érintkezések elkerülése érdekében kerültek kialakításra: küldjön nekünk online megrendelést vagy vegye igénybe a megváltozott személyes ügyfélfogadás keretében történő hiteles fordítási szolgáltatásunkat. Köszönjük. Várjuk irodánkban!

2020. április 6.

Friss hírek

naprakész információk az OFFI-ról

Túl minden határon – tolmácsok hadihelyzetben

20220512_01
Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. 2022. április 28-án rendezte meg a kiemelt ügyfeleinek megbízásait ellátó fordítók és tolmácsok részére az immáron hagyományos éves VIP fordítói fogadást. Ezt az OFFI Sztorik rendezvénysorozat Fordítók és Tolmácsok hadihelyzetben – „Túl minden határon” című előadása követte.

Okiratfordítás és jogi fordítás a 21. században: fordítástudományi konferencia az OFFI-ban

20220401_01
Idén 24. alkalommal rendezte meg az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda hagyományos tavaszi fordítástudományi konferenciáját Okiratfordítás és jogi fordítás a 21. században címmel, az OFFI Tardy Lajos rendezvénytermében kialakított stúdióból, online közvetítéssel.

Március 15. alkalmából Igazságügyi Miniszteri elismerés az OFFI dolgozóinak

20220323
Varga Judit igazságügyi miniszter Nemzeti ünnepünk alkalmából miniszteri elismeréseket adományozott. Az elismerések átadási ünnepségére szóló meghívó 2022. március 17. csütörtök 11.00 órára invitálta az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. két munkatársát is.

Közlemény az orosz-ukrán háborúban érintettek okiratainak magyarországi hitelesített fordításáról

20220301
Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. a háború elől menekülő ukrán állampolgárok, illetve ukrán állampolgársággal esetleg nem rendelkező személyekkel szolidaritást vállal, ezért személyállapoti okmányait szükség esetén gyors határidővel és kedvezményes, fix áron fordítja le.

Modernizált ügyfélbarát ügyvitel a hiteles fordítások egységes minőségéért

20210827_01
Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. (OFFI) ügyviteli modernizációja mérföldkőhöz érkezett. Az MSZ EN ISO 9001:2015 által támogatott munkafolyamatokba beépülnek a társaság intézményfejlesztési stratégiája alapján indult projektek digitalizációs eredményei.

Nyelvi közvetítés a Kárpát-medencében a pandémia idején – az eszéki Magyar Nyelv és Irodalom Tanszék és az OFFI fordítástudományi konferenciája

2021.12.3-4
Komunikáció és nyelv – Nyelvi közvetítés a Kárpát-medencében a pandémia idején címmel rendezett nemzetközi tudományos- és szakkonferenciát az eszéki Josip Juraj Strossmayer Tudományegyetem Magyar Nyelv és Irodalom Tanszéke és az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt.