Európai Unió által támogatott fejlesztések

Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Zrt.
az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatásával
„Munkahelyi képzések támogatása az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Irodánál” című, TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0617 azonosító számú pályázatot valósított meg.

A pályázat célja, hogy a munkaerő versenyképességének, az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növelje a vállalkozások versenyképességét, a technológiai fejlődéshez való alkalmazkodását, és ösztönözze a foglalkoztatókat munkavállalóik tudásának folyamatos fejlesztésére.

A pályázat megvalósítására elnyert összeg: 50.548.008 Ft.

image_002.jpg  image_001.png

Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt.
az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatásával
„Rugalmas munkahelyek az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Irodánál” című, TÁMOP-2.4.5-12/7-2012-0890 azonosító számú pályázatot valósított meg.

A pályázat célja, hogy a munkavállalók létszámának bővítésével minél több munkatárs vehessen részt valamilyen atipikus (rugalmas-, táv-, részmunka) foglalkoztatási formában.

Az új munkavégzési formában dolgozó munkavállalók 10 órás Időgazdálkodás és stressz kezelés, valamint 20 órás együttműködés és érzelmi intelligencia fejlesztés témájú képzéseken vettek részt.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.
A pályázat megvalósítására elnyert összeg 11.967.447 Ft.
A projekt befejezési dátuma: 2015.12.31.